Je bekijkt de reis...

a
A
25 oktober 2015 14:51 | Door: trudy
Wat een mooi verslag!!!
Wat zou ik het ook moeilijk vinden om die kindjes los te laten!
25 oktober 2015 15:10 | Door: Els van Pul
Weer een mooi verhaal Wilma, jullie hebben echt veel goeds gedaan voor de kleintjes daar.
25 oktober 2015 15:21 | Door: helma
Wat een heerlijke herkenning …. en wat blijven het verdrietige verhalen. Gelukkig was jij er en gingen velen jou al voor om extra knuffels uit te delen. Dat zijn momenten die in de breintjes gegriefd staan. Die warmte, die veiligheid…. ik zal de knuffels doorzetten. Over 2 weken sluit ik eerste kleine Prisca in mijn armen, onmiddellijk gevold door Gaby ….
en nu: op weg naar huis.
Geniet van een warm welkom en ik hoop dat je nog lange tijd de koestering kunt bewaren aan dit heel bijzondere land.
lieve groet,
Helma
25 oktober 2015 17:55 | Door: Jaantje martens(ma)
Wat hebben jullie een hoop liefde uitgedeeld. Die ervaring neemt niemand jullie nog af.Geniet nog van de rest van het verblijf. Liefs Ma en Jan XX
25 oktober 2015 19:00 | Door: marianne
Wilma wat weer een mooi verslag. Kreeg een krop in mijn keel. Wat doen jullie het daar goed. Wat hebben onze kinderen het dan goed hier. Dank je dat je dit doet. Groetjes
25 oktober 2015 19:35 | Door: Christien
Dit neemt niemand de kindjes daar meer af .......de knuffels die ze gehad hebben !!
geniet nog met volle teugen van de laatste week daar!
25 oktober 2015 20:49 | Door: elly
Zal niet mee vallen om afscheid te nemen van al die kinderen die je in je Hart heb gesloten
En jullie hebben weer vele kinderen blij gemaakt alleen al door een knuffel en even aandacht.
Mooi werk!
25 oktober 2015 21:44 | Door: Corry M
Dag Wilma. En toen waren de weken van vrijwilligerswerk om.
Zal moeilijk geweest zijn om weg te gaan bij al die kindertjes.
Maar de weken en dagen dat je er gewerkt hebt is voor hen een verlichting, voor jullie een mooie ervaring geweest.
Heb n vraag: wil je telefoonkaarten meebrengen.
Zal je nog smssen.
Groetjes c&c